Populaire Hotels
Hotel Cabin Reykjavik
Grand Hotel Reykjavik
Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Winkelen
Kaart
Uitgaan
Evenementen
Sport
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Icelandair
Luchthavens
Reykjavik Airport
Keflavik Airport
In de omgeving
Keflavik
Extra
Van oud naar nieuw
Noorderlicht
VliegticketsVanuit België en Nederland vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen al dan niet rechtstreeks naar Keflavik in IJsland. Keflafik is een internationale luchthaven die dichtbij de hoofdstad Reykjavik gelegen is. We geven u op deze pagina graag een overzicht van deze luchtvaartmaatschappijen.

1.) Icelandair (vanuit België & Nederland)
Icelandair vliegt zowel vanuit België (Zaventem) als Nederland (Schiphol) gedurende de zomer rechtstreeks naar de internationale luchthaven van Keflavik in IJsland. De vlucht duurt zo'n twee uur en dertig minuten en kost ongeveer een 350 euro heen en terug als u er vroeg genoeg bij bent! Icelandair is de enige luchtvaartmaatschappij die vanuit België rechtstreeks op IJsland vliegt, maar enkel en alleen gedurende de zomermaanden.

2.) Lufthansa (vanuit België)
De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa vliegt via één of meerdere tussenlandingen naar IJsland. Wanneer u vanuit Zaventem vliegt maakt u in de meeste gevallen een tussenlanding op Hamburg om van daaruit rechtstreeks door te vliegen naar Keflavik. Hou er rekening mee dat u voor deze vlucht al snel minimum 4 uur tijd nodig heeft. De prijs voor een dergelijk ticket ligt in de meeste gevallen rond de 600 euro.

 

3.) SAS (vanuit België en Nederland)
Ook SAS vliegt vanaf de luchthaven van Zaventem via één tussenlanding naar Keflavik. In de meeste gevallen vindt deze tussenlanding plaats op de Deense luchthaven van Kopenhagen. Van daaruit gaat de vlucht rechtstreeks verder naar Keflavik. Voor een dergelijk ticket bent u ongeveer 450 tot 500 euro kwijt. Vanuit Nederland vliegt SAS eveneens naar IJsland, maar dan via een tussenlanding op Stokcholm. De verbinding is dus in principe nagenoeg dezelfde als in België, maar er wordt niet geland op de luchthaven van Kopenhagen, maar op die van het Zweedse Stockholm. De vlucht neemt ongeveer vier uur en dertig minuten in beslag en dan rekenen we de overstaptijd natuurlijk nog niet mee. U bent voor zo'n ticket indien u op tijd boekt zo'n kleine 500 euro kwijt.


Goedkope vliegtickets naar Reykjavik?
Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets naar Reykjavik in IJsland? Connections biedt u een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden om naar de internationale luchthaven van Keflavik te vliegen. Keflavik ligt op een boogscheut van Reykjavik waardoor u kort na aankomst op IJsland reeds kunt inchecken in uw accommodatie. Bent u dus met andere woorden op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Reykjavik terwijl u toch reist in alle comfort? Aarzel dan niet en ontdek snel de mogelijkheden van Connections

 

© 2010 - 2014 Reykjavik.be | Disclaimer | Privacy Policy | Links